Εκτύπωση  Αποστολή TΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
Τεχνικά Άρθρα
 Γραμμή Παραγωγής
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
DMG MORI: Η νέα σειρά Ecoline εξελίσσεται, με τόρνους, κέντρα κατεργασίας και φρέζες σύγχρονης τεχνολογίας
 
Ως κομμάτι μιας στρατηγικής εξέλιξης προϊόντος μέσα στον όμιλο DMG MORI, η Ecoline αλλάζει σταδιακά από μια κλασική πρόταση μηχανήματος σε ολιστική μηχανουργική λύση κατεργασίας με πελατοκεντρική βάση (με περισσότερες δυνατότητες, εξελιγμένη τεχνολογία και επιλογές σε ελκυστικές τιμές) και νέα επωνυμία.

Η σειρά διακρίνεται από τρεις υποκατηγορίες, τη σειρά CLX με τόρνους γενικής χρήσης, τη σειρά CMX V με κάθετα κέντρα κατεργασίας και τις φρέζες γενικής χρήσης CMX U.

Ενώ η απόδοση μιας μηχανής αποτελούσε μέχρι πρότινος το βασικό κριτήριο για τη σχετική επένδυση, η συνολική απόδοση μιας μηχανής είναι πιο σημαντική για τους χρήστες τώρα. Αυτό ισχύει παγκόσμια και ανεξάρτητα από την κατηγορία επιδόσεων μιας μηχανής ή τον επιχειρηματικό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται ο πελάτης.

Αυτός είναι ο λόγος που η DMG MORI αλλάζει συνεχώς το βασικό πρόγραμμα των μηχανών της και περνά από την απλή προσφορά ενός προϊόντος σε μια επαναστατική διαδικασία, με ένα νέο χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας, με λογισμικό και εφαρμογές που ως μέρος ενός χρονοδιαγράμματος ανάπτυξης θα επεκταθούν σταδιακά σε ένα ολοκληρωμένο δομικό σύστημα, προσφέροντας πληθώρα δυνατοτήτων.

Έτσι θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες των CLX και CMX μηχανημάτων ολόκληρο το φάσμα των τεχνολογικών επιδόσεων της DMG MORI, με αποτέλεσμα,, εκτός των άλλων, μεγάλη ποικιλομορφία του προαιρετική εξοπλισμού, παραδείγματος χάριν στον τομέα της τεχνολογίας της ατράκτου.

Ο εξελικτικός χαρακτήρας των νέων βασικών μηχανών φαίνεται από την προαιρετική επιλογή Υ-άξονα με 60 χιλιοστά διαδρομή για εργασίες φρεζαρίσματος στον τόρνο κατεργασίας CLX 450, από τον προαιρετικό NC διαιρετή για κατεργασία και στις τέσσερις πλευρές του κομματιού στην περίπτωση του CMX V, καθώς επίσης από την ταχεία πρόωση σε όλους τους άξονες και από το μύλο των εργαλείων με τη σχεδόν διπλάσια χωρητικότητα (σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της μηχανής) στην περίπτωση του CMX U με το νέο σχεδιασμό.

Επίσης, πλήθος είναι οι επιλογές για τρισδιάστατο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στους τεχνολογικούς κύκλους της DMG MORI, καθώς και για άλλες επαναστατικές μορφές λογισμικού.

Επιπλέον, η DMG MORI αποτελεί το μοναδικό κατασκευαστή στον κόσμο που εξοπλίζει τις μηχανές του με τα ηγετικά τρισδιάστατα συστήματα ελέγχου από τη Siemens, τη Heidenhain, τη FANUC και τη Mitsubishi.

Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για τη σειρά CMX V είναι ότι τώρα μπορεί να εξοπλιστεί με control της εταιρείας Heidenhain.

Ακόμη, πρόκειται να δημιουργηθεί μια εντελώς καινούρια διάσταση στη δυνατότητα αυτοματοποίησης, ενώ πελάτες από όλο τον κόσμο θα αποκτήσουν πρόσβαση στα εκτεταμένα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η ακαδημία της DMG MORI.

Χάρη στην ένταξη της νέας σειράς στο συνολικό χαρτοφυλάκιο, αναβαθμίζεται η παγκόσμια στρατηγική της DMG MORI όσον αφορά την καινοτομία, ενώ δεν υπάρχουν περιορισμοί για τους χρήστες της Ecoline.

Αντίθετα, τα νέα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης της ακαδημίας DMG MORI θα εφαρμοστούν 1:1 για τις υφιστάμενες μηχανές της σειράς Ecoline, καθώς θα υπάρχει το ήδη υψηλής ποιότητας service, καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών.
 
 Τεχνικά Άρθρα / Μάζα & Ενέργεια
Πώς οι αεροσυμπιεστές αυξάνουν την πίεση ρευστών
Υπολογισμός μάζας & όγκου από σύγχρονους μετρητές ροής
Κλιματισμός για βιομηχανικούς ηλεκτρολογικούς πίνακες
Βιομηχανικές αντλίες νερού
Φωτοκύτταρα υψηλής απόδοσης
Επαναστατικές τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοση και την αξιοπιστία των εφαρμογών άντλησης σε όλους τους τομείς.
Εμπρός για διακρίσεις και στο Eco Marathon 2011
Αεροσυμπιεστές: Αρχές, λειτουργίες και τύποι
Αντλίες κενού
Σύγχρονα συστήματα ελαιοδιαχωριστών
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook