Εκτύπωση  Αποστολή TΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Τεχνικά Άρθρα
 Γραμμή Παραγωγής
 Θέσεις
Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΣΒΕ: Βραβεία «Ελληνική Αξία»
 Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), σε μια λαμπρή τελετή, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, παρουσία περισσότερων από 500 ατόμων, επιβράβευσε τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την υγιή μεταποιητική τους δραστηριότητα, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματά τους.

Στην έναρξη της τελετής ο πρόεδρος του ΣΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης δήλωσε υπερήφανος για όλες εκείνες τις υγιείς επιχειρήσεις που εκπροσωπεί.

Στην κατηγορία «Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας» βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις: «ΔΕΑΣ ΑΕ», «Δωδώνη ΑΕ Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος», «Royal Mediterranean Αφοί Τσατσούλη ΑΒΕΕ», «ΣΟΓΙΑ Ελλάς ΑΕ», «Septem Μικροζυθοποιία Αφοί Παναγιώτου ΟΕ», «ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ», «Ευρωχαρτική ΑΕ», «Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ΣΥΝ.ΠΕ.», «Χρυσάφη ΑΒΕΕ», «Καράτζη ΑΕ».

Στην κατηγορία των ειδικών βραβείων, ο «Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Η Πίνδος"» απέσπασε το «Βραβείο Απασχόλησης και Επενδύσεων», η «Eurimac AE» το «Βραβείο Περιβαλλοντικής αριστείας», η «Epexyl» το «Βραβείο Διεθνοποίησης», η «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» το «Βραβείο Καινοτομίας και Εξωστρέφειας», η «Pfizer Ελλάς AE» και η «Gizelis Robotics ABEE» το «Βραβείο Καινοτομίας», η «BETA CAE Systems AΕ» το «Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας - Καινοτομίας» και η «ΚΛΕΜΑΝ Ελλάς ΑΒΕΕ» το «Βραβείο Εξωστρέφειας».

Επίσης απονεμήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών βραβείο για τη συμβολή του στην προώθηση των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης, ενώ την τελετή απονομής έκλεισε η βράβευση της «Alumil AE» και του προέδρου της και πρόεδρου επί τιμή του ΣΒΕ κ. Γιώργου Μυλωνά, για την 30 ετών παρουσία της στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.
 
 Ατζέντα
1ο αναπτυξιακό συνέδριο μικρομεσαίων επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος
ΣΒΕ: 3 Πρωθυπουργοί και 85 ομιλητές υψηλού κύρους στο 4ο Thessaloniki Summit 2019
ΑΤΖΕΝΤΑ
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook