Εκτύπωση  Αποστολή TΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Τεχνικά Άρθρα
 Γραμμή Παραγωγής
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Ειδήσεις
ΝΕΑ ημερομηνία για την «FETEC- Βιομηχανικός Εξοπλισμός». Από 6 έως 9 Νοεμβρίου για καλύτερη προετοιμασία και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Μεγάλη γκάμα από καινοτομικά προϊόντα, νέες τεχνολογίες, συστήματα και εφαρμογές από το χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού της βιομηχανίας θα παρουσιασθούν στην 3η διεθνή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ταυτόχρονα και η 6η «LOGISTICS Αποθήκη Μεταφορές».
Αλλάζει το καθεστώς έκδοσης αδειών επισκευής στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες.
Ρομπότ που «διαβάζει» την ανθρώπινη σκέψη.

Συνέντευξη
Γιάννης Ηλιόπουλος. Ο διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Ilion-CNC θεωρεί «κλειδί» της βιώσιμης επιχειρηματικότητας την καινοτομία
Παναγιώτης Πισινάρας. Ο μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ, Μ.Sc και διευθυντής πωλήσεων της Acutech ΕΠΕ προσμετρά τα οφέλη των μη καταστρεπτικών ελέγχων.

Αυτοματισμός
Αφιέρωμα. Μέτρηση στάθμης: Μέθοδοι και όργανα μέτρησης μιας πολύ σημαντικής παραμέτρου στη βιομηχανία, στη ναυτιλία, αλλά και στην καθημερινή ζωή.
Παρουσίαση προϊόντων και εταιριών.

Γραμμή παραγωγής
HelioSphera. Το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής φωτοβολταϊκών με υπερσύγχρονη τεχνολογία θα εφοδιάσει την ευρωπαϊκή αγορά.

Ασφάλεια και Εργονομία
Μέσα ασφαλείας μηχανημάτων. Τι ορίζει η ευρωπαϊκή οδηγία 89/392/ ΕΕC.

Μάζα και Ενέργεια
Συγκρίσεις στα συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από τη μείωση στη χρήση του πεπιεσμένου αέρα.
Φυγοκεντρικές αντλίες. Η δομή, ο σχεδιασμός και η αρχή λειτουργίας της βασικότερης κατηγορίας αντλιών στα βιομηχανικά δίκτυα.

Μόνιμες στήλες
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Mercedes Sprinter 316 (καρότσα): Μια επίδειξη σχεδιαστικής και κατασκευαστικής ισχύος από το γερμανό κατασκευαστή.
Διεθνείς εκθέσεις. Που, πότε και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νέες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.
Νέα προϊόντα παρουσιάζουν οι εταιρίες: ΑΒΒ, Αμερικανικαί Τεχνικαί Επιχειρήσεις ΑΕ, Dimco, Ραουλοτεχνική ΑΒΕΕ, ΜΒ- Μilionis, Industrial Automation Systems- Λεονάρδος Ι. Σκουργιαλός, ΜΕΚ- Μαρία Κουτσερή & Σία ΟΕ, Rittal ΕΠΕ.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook