Εκτύπωση  Αποστολή TΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Τεχνικά Άρθρα
 Γραμμή Παραγωγής
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
FETEC 2009-Βιομηχανικός Εξοπλισμός
Σταθμό στην ιστορία της έκθεσης «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός» θα αποτελέσει η 3η διοργάνωση που πραγματοποιείται εφέτος από την Παρασκευή 6 έως και τη Δευτέρα 9 Νοέμβριου. Στο νέο και υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η «Τ Expo» διοργανώνει τη μεγαλύτερη -και μοναδική πλέον- έκθεση στην Ελλάδα για αυτοματισμούς, βιομηχανικά δίκτυα, μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας μετάλλων, και γενικά νέων τεχνολογιών, συστημάτων και εφαρμογών για τον εξοπλισμό της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας και των μεγάλων εμπορικών μονάδων, η οποία χαρακτηρίζεται εφέτος από μια μεγάλη καινοτομία: Την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με μια επίσης μεγάλη έκθεση με υψηλό ενδιαφέρον για τα στελέχη της βιομηχανίας: Την 6η «LOGISTICS Αποθήκη-Μεταφορές».

Συνεντεύξεις
Διονύσης Νικολάου. Ο γενικός διευθυντής και μέλος ΔΣ του ΣΕΒ εκτιμά ότι η υπέρβαση της οικονομικής κρίσης απαιτεί βαθιές τομές, στο πλαίσιο ενός προγράμματος μακράς πνοής.
Αλέξανδρος Κάντζης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Υπεργολαβίας σκιαγραφεί έναν κλάδο με υψηλή προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.
Σωτήρης Ζωντός. Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης μιλάει για μια ειδικότητα με σημαντικό ρόλο στην παραγωγική διαδικασία.
Ιωάννης Δραπανιώτης. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας επισημαίνει πως παραγωγικη΄επιτυχία σημαίνει μηδενικά ατυχήματα.
Σπύρος Μούλιας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού μιλά για τις προοπτικές της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.
Ανδρέας Στεφανίδης. Ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών μιλάει για τα εμπόδια στις προσπάθειες των νέων να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση.
Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών θεωρεί εφικτό το συνδυασμό της αειφόρου ανάπτυξης με την προστασία του περιβάλλοντος.
Ευάγγελος Τσιτούρας. Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά δίνει το δικό του δεκάλογο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Βασίλης Γούναρης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών αναλύει τις προοπτικές –εν μέσω κρίσης- του κλάδου που εκπροσωπεί.

Οι εκθέτες
Οδηγός. Οι συμμετοχές, οι θέσεις και το προφίλ των εκθετών που συμμετέχουν στη «FETEC 2009 – Bιομηχανικός εξοπλισμός».

Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στις αίθουσες εκδηλώσεων του «Metropolitan Expo”.
Workshop. E-Learning in Maintenance το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
Logistics Forum `09. Συνεδριακός μαραθώνιος με θέματα αιχμής.

Επαγγελματικό αυτοκίνητο
Fiat Fiorino. Το μικρό βαν της Fiat Professional συμπλήρωσε δύο μήνες και πάνω από 8.000 χιλιόμετρα στα χέρια μας και αποδείχτηκε εξαιρετικό σε μεταφορικές δυνατότητες, ποιότητα κατασκευής και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης.

Διεθνείς εκθέσεις
Που, πότε και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νέες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις
ΙΟΒΕ. Βελτίωση του οικονομικού κλίματος.
Alpha Motion- Yaskawa Electric: Νέα συνεργασία στον έλεγχο κίνησης.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook