ΣΒΑΠ Δ. Μαθιός : Η βιομηχανία να αποτελέσει τη βάση μιας εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη
Το μήνυμα ότι η ελληνική βιομηχανία επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή και ετοιμότητα στα χρόνια της κρίσης η δε συμβολή της στην οικονομία και την κοινωνία παραμένει καθοριστική και επιβάλλεται να αποτελέσει την βάση μιας εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη , μετέφερε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στο ΕΒΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όπου παρέστη μόνο το Δ.Σ. του ΣΒΑΠ ενώ τα μέλη του την παρακολούθησαν διαδικτυακά ο κ. Μαθιός υπογράμμισε ακόμη πως έφτασε η ώρα να στηριχθούμε ξανά στις οικονομικές και κοινωνικές αξίες και προσδοκίες από μια νέα εκβιομηχάνιση της χώρας, με προσαρμογή και στους στόχους της Ε.Ε. για αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ.
Στις επιμέρους δράσεις του ΣΒΑΠ αναφέρθηκαν ο πρόεδρος των εργασιών της Συνέλευσης, αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Ιωάννης Καρακάσης και η Γενική Γραμματέας κ Μαίρη-Άνν Βελλή με ανάγνωση των πεπραγμένων. Τα μέλη του ΣΒΑΠ που παρακολούθησαν διαδικτυακά τις εργασίες της συνέλευσης έκαναν παρεμβάσεις και ενίσχυσαν τον διάλογο.