Η Schneider Electric στην έκθεση Ηannover Messe 2022

Καινοτομίες λογισμικού και υπηρεσιών πρόκειται να παρουσιάσει η Schneider Electric στην έκθεση Ηannover Messe 2022 η οποία ανοίγει τις «πύλες» της,  στις 3 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουνίου.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει ακόμα πρακτικές που αφορούν τη μείωση  στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 50% στη σουίτα διαχείρισης κινητήρων της.

«Η βιομηχανία συνεχίζει να περνά μια τεράστια περίοδο αλλαγών», ανέφερε ενδεικτικά η Barbara Frei, Executive Vice President Βιομηχανικού Αυτοματισμού στη Schneider Electri, προσθέτοντας πως «οι ψηφιακές λύσεις είναι μακράν ο ταχύτερος τρόπος απαλλαγής από τον άνθρακα. Η τεχνολογία μας, σε συνδυασμό με τις εις-βάθος πληροφορίες της AVEVA, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να φτάσουν στην επόμενη βιομηχανική γενιά με πρωτόγνωρα επίπεδα αποδοτικότητας, ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας». Στην κατεύθυνση αυτή η  Schneider Electric θα αποκαλύψει σειρά προϊόντων, λύσεων και συνεργασιών, όπως:

  • Το EcoStruxure Automation Expert0 τη νέα έκδοση του πρώτου συστήματος βιομηχανικού αυτοματισμού στον κόσμο που βασίζεται σε λογισμικό. Η έκδοση αυτή ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες βιωσιμότητας και ευελιξίας του συστήματος, σε ό,τι αφορά λειτουργίες που σχετίζονται με συσκευασμένα καταναλωτικά προϊόντα, διαχείριση logistics, νερού και λυμάτων.
  • ΤοEcoStruxure Machine Expert Twin μια κλιμακούμενη ψηφιακή λύση «δίδυμου» λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση ολόκληρου του κύκλου ζωής του μηχανήματος. Το λογισμικό επιτρέπει στους κατασκευαστές μηχανημάτων (Original Equipment Manufacturers, OEM) να δημιουργήσουν ψηφιακά μοντέλα ή πραγματικά μηχανήματα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας, τη μείωση του χρόνου ανάμεσα σε ανάθεση και υλοποίηση ενός έργου ή του χρόνου διάθεσης ενός προϊόντος στην αγορά, αλλά και την αύξηση των εξόδων ποιότητας.
  • Μια αναβάθμιση στη λύση διαχείρισης κινητήρων, παρέχει μια ολιστική αντιμετώπιση στο συνολικό χειρισμό των περιουσιακών στοιχείων μιας επιχείρησης, με μια προηγμένη ψηφιακή προσέγγιση. Ενοποιεί τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, παρέχοντας βελτιστοποίηση απόδοσης (50% μείωση χρόνου διακοπής λειτουργίας κινητήρα), βελτιωμένη απόδοση των επενδύσεων και της αποδοτικότητας σε συνολικό επίπεδο μονάδας (50% μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας).

Επίσης, η Schneider Electric θα παρουσιάσει και το νέο 24V DC Easy UPS που  ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας ρεύματος και προστατεύει τον εξοπλισμό των βιομηχανικών υποδομών.

 

Ελέγξτε επίσης

Στις 17-19 Μαρτίου 2023 η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec!

Το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις …