Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία: Στο επίκεντρο οι μυοσκελετικές διαταραχές (MSDs)

Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη και πέραν αυτής, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία 2020.

Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένα, χάρη στην εμπλοκή πολλών και διαφορετικών συντελεστών. Μεταξύ αυτών, αρκετοί από τους campaign partners, αλλά και εκπρόσωποι υψηλού επιπέδου, όπως ο υπουργός Εργασίας της Σλοβενίας, που ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο Twitter.

Η εβδομάδα υπήρξε σημαντική για μια σειρά από λόγους. Κατ’ αρχάς, αρκετοί εθνικοί οργανισμοί και υπηρεσίες (στην Ελλάδα, το υπουργείο Εργασίας) έκαναν χρήση αυτής της ευκαιρίας για να ξεδιπλωθεί η Εκστρατεία Lighten the Road στις χώρες τους.  

Κατά δεύτερον, παρά τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, πολλοί από τους campaign partners ξεπέρασαν τους εαυτούς τους για να την ασφαλή πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Η Τεχνοεκδοτική / Τ-Press στηρίζει την εκστρατεία ως media partner και θα δημοσιεύσει στο επόμενο τεύχος του τεχνικού περιοδικού «Μετάδοση Ισχύος» συνέντευξη με την Εκτελεστική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) Δρ Κρίστα Σέντλατσεκ.

Ελέγξτε επίσης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τις εργασίες της 5ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου

Σήμερα στις 14.00 ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ανοίξει τις εργασίες της …