Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

INDUSTRY.TEC 2025: Σημείο συνάντησης για νέες συνεργασίες, δυναμικά στελέχη και νέους με ταλέντο

H ανανεωμένη έκθεση «Industry.tec – Βιομηχανικός Εξοπλισμός & Smart Manufacturing» φέρνει τις προηγμένες τεχνολογίες στη βιομηχανία και στις νέες γενιές

Τον Φεβρουάριο του 2025 η ελληνική βιομηχανία θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει μια νέα σελίδα. Το ελπιδοφόρο μέλλον της περνά τόσο μέσα από την αποδοτική εφαρμογή των έξυπνων τεχνολογιών αιχμής που θα την καταστήσει ανταγωνιστικότερη, όσο κι από την προσέλκυση του ταλέντου των νεότερων γενιών μηχανικών κι επιστημόνων.

Η ανανεωμένη έκθεση Industry.tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Φεβρουαρίου 2025 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (Mediterranean Exhibition Center [MEC]) στην Παιανία, θα παρουσιάσει παράλληλα τόσο τις καθιερωμένες δυνάμεις του βιομηχανικού εξοπλισμού όσο και τις νέες τάσεις των «έξυπνων κατασκευών» (smart manufacturing).

Δίπλα στον κύριο χώρο των εκθετών από εταιρείες αυτοματισμού, κατασκευαστές μηχανημάτων και μηχανικών συστημάτων ελέγχου και κίνησης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν λύσεις και εφαρμογές για το εργοστάσιο του μέλλοντος, θα αναπτυχθούν ειδικές περιοχές για τις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και την εκπαιδευτική ρομποτική.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Industry.tec θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλοι διαγωνισμοί για καταξιωμένους επαγγελματίες της βιομηχανικής παραγωγής και φερέλπιδες νέους, οι οποίοι διαγωνισμοί θα μετατρέψουν την έκθεση σε έναν ζωντανό οργανισμό ζύμωσης νέων ιδεών και ανάπτυξης προσοδοφόρων συνεργασιών.

Διαγωνισμός Ρομποτικής UML

Για πρώτη φορά στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της Industry.tec ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής «Unknown Mission League» (UML), με στόχο να γεφυρωθεί το κενό μεταξύ της βιομηχανίας και της τεχνολογικής εκπαίδευσης και να βεβαιωθούν οι επόμενες γενιές ότι αξίζει να επενδύσουν το μέλλον τους στη δυναμική εξέλιξη της ελληνικής βιομηχανίας.

Industry.tec Forum & Smart Manufacturing Awards

Με ένα δυναμικό συνεδριακό πρόγραμμα, το παράλληλο τριήμερο Industry.tec Forum προετοιμάζεται να καλύψει θέματα αιχμής και να αναδείξει κάθε πτυχή της ελληνικής βιομηχανίας. Ξεχωριστή θέση θα έχει η απονομή των Smart Manufacturing Awards σε καταξιωμένους επαγγελματίες της βιομηχανικής παραγωγής. Διεθνούς κύρους επιτροπή για το Smart Manufacturing θα επιβραβεύσει εκθέτες που θα παρουσιάσουν τις πιο προηγμένες κι αποτελεσματικές «έξυπνες κατασκευές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ