Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕντυπωσίασαν ...

Εντυπωσίασαν τα συνεργατικά ρομπότ της ASBIS Hellas στο Robotics Open day (video)

Η ASBIS Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ROBOTICS OPEN Days, που πραγματοποιήθηκαν στο showroom της εταιρίας, στις 7 και 8 Μαρτίου.  Για δύο ολόκληρες ημέρες, η ομάδα της ASBIS Robotics Solutions παρουσίασε τα συνεργατικά ρομπότ (cobots) παλετοποίησης, επιδεικνύωντας σε LIVE DEMO τη χρήση τους στο κοινό. Στελέχη από τον βιομηχανικό κλάδο, Μηχανικοί, Διευθυντές Παραγωγής & Συσκευασίας, βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τα οφέλη τους αλλά και να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που τους αφορούν όπως πχ το πώς θα επιλύσουν τα προβλήματα έλλειψης εργατικού δυναμικού, ή πως θα επιτύχουν χαμηλότερο κόστος παραγωγής ή να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Παρουσίαση των AROS PALLETIZER SOLUTIONS για 1η φορά

Οι προηγμένες λύσεις AROS Palletizer ήταν οι πρωταγωνιστές των Robotics Open Days καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι  τα συνεργατικά ρομπότ και να μάθουν περισσότερα για το λογισμικό παλετοποίησης, το οποίο δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις για την εφαρμογή του.  Αυτά τα καινοτόμα συνεργατικά ρομπότ επαναπροσδιορίζουν τις διαδικασίες παλετοποίησης και logistics και γίνονται σύμμαχοι στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας.

Επισκέπτες από διαφορετικούς κλάδους με ένα κοινό στόχο.

Τα Robotics Open Days προσέλκυσαν επαγγελματίες από ποικίλους κλάδους της Βιομηχανίας όπως Φαρμακοβιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων, Καλλυντικών, Μετάλλου, Κατασκευαστές γραμμών παραγωγής & μηχανημάτων (ΟΕΜs) καθώς και εταιρίες αυτοματισμού. Η ASBIS Hellas απέδειξε πώς τα συνεργατικά ρομπότ παλετοποίησης AROS Palletizers εξασφαλίζουν υψηλή αποτελεσματικότητα, δίνουν ευελιξία και συμβάλλουν στην εξορθολόγηση του κόστους παραγωγής, ζητήματα κρίσιμα για την ελληνική βιομηχανία.

Το T-Press Web Tv βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας κατά την διάρκεια του open day και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Επίσης, εκπρόσωποι της ASBIS μίλησαν αποκλειστικά στο κανάλι μας για την εταιρεία και τις δυνατότητες και λύσεις που προσφέρουν τα συνεργατικά ρομπότ της ASBIS στην παλετοποίηση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ