Ενώνουν τις δυνάμεις τους Sabo και Siemens

Η CEO του Ομίλου SABO, κα Ματίνα Κοίλιαρη, και ο Επικεφαλής του Τμήματος Προμηθειών, κος Αναστάσιος Δημητρίου, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τους εκλεκτούς συνεργάτες της εταιρείας από τη Siemens, κ. Σπύρο Λακκά, Head of OEM & Vertical Sales, κ. Ανδρέα Κομνηνό, Technical Sales Consultant και κ. Γιώργο Τσιαρέ, Portfolio Sales Professional – Additive Manufacturing.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, η κα Κοίλιαρη είχε την τιμή να παραλάβει την τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε από τον κ. Λακκά, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και άριστης συνεργασίας των δύο ομίλων.

Κεντρικοί άξονες της συζήτησης ήταν η ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής και η αναβάθμιση του κατασκευαστικού εξοπλισμού της SABO με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών «Έξυπνης Μεταποίησης» – Smart Manufacturing Technologies- & άλλων λύσεων Industry4 με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα όπως η ενίσχυση της ανθεκτικότητας του τροφοδοτικού μοντέλου μέσω του εκσυγχρονισμού των συστημάτων ψηφιακής διαχείρισης και ελέγχου της παραγωγής της εργοστασιακής μονάδας στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Όπως ανέφερε η κα Κοίλιαρη: “Ευχαριστούμε θερμά τη Siemens για τις τεχνολογικές λύσεις ποιότητας που μας προσφέρει προκειμένου να αποτελούμε επιχειρησιακό πρότυπο για το νέο μοντέλο Βιομηχανίας 4.0 στην Ελλάδα”.

 

Ελέγξτε επίσης

Στράτος Αργυρίου: «Στη δουλειά μας, εκτός από γνώση και εμπειρία, χρειάζεται και μεράκι για αυτό που κάνεις»

Η «Μετάδοση Ισχύος» επικοινώνησε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στα ρομποτικά συστήματα, …