Η SABO υλοποιεί την πρώτη αυτόματη αποθήκη για τη βιομηχανία αλουμινίου με συνεργάτη τη Ferretto Group

Η SABO SA προχωρά τους επόμενους μήνες στην πρώτη της εγκατάσταση στην Ελλάδα αυτοματοποιημένου συστήματος κάθετης αποθήκευσης για σημαντικό πελάτη της στην βιομηχανία αλουμινίου.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αυτόματου συστήματος κάθετης αποθήκευσης (vertical storage system-Vertimag). Το σύστημα κάθετης αποθήκευσης είναι ιδανικό για την αποθήκευση και διαχείριση υλικών οποιουδήποτε σχήματος, βάρους και μεγέθους ελαχιστοποιώντας το χωροταξικό αποτύπωμα της εγκατάστασης. Με μία εκτενή γκάμα μοντέλων και επιλογών το σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής καλύπτοντας με βέλτιστο τρόπο τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας για την αποθήκευση προϊόντων με ασφάλεια, αυξημένη παραγωγικότητα και εργονομία. Η SABO SA πρωτοπορεί στον τομέα των αυτόματων αποθηκών σε συνεργασία με την Ferretto Group.

Προσφέροντας καινοτόμες, αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης λύσεις για την αυτοματοποίηση της αποθήκης καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτόματα συστήματα διαχείρισης και αποθήκευσης κάθε είδους φορτίου όπως παλετών, χαρτοκιβωτίων, πλαστικών κιβωτίων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών κτλ. τα οποία λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου. Ειδικά σχεδιασμένο software (WMS) με απευθείας διασύνδεσή με το ERP, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση της αποθήκης, με τον προσδιορισμό του περιεχομένου και της ακριβής θέσης των προϊόντων και την εξαγωγή τους εφόσον απαιτείται.

 

Η αυτοματοποίηση της αποθήκης οδηγεί σε:
•Βελτιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου και στη διαχείριση των αποθεμάτων.
•Αύξηση ταχύτητας στην αποθήκευση των προϊόντων και την εκτέλεση παραγγελιών.
•Μείωση εργατικού κόστους και εξοικονόμηση πόρων.
•Ασφάλεια στη διακίνηση εμπορευμάτων και ελαχιστοποίηση ανθρωπίνων σφαλμάτων.

Ελέγξτε επίσης

Πράσινα κτίρια & Εξοικονόμηση Ενέργειας

Σε επεισόδιο της σειράς “gseveeDialogues” της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Πράσινα κτίρια & Εξοικονόμηση Ενέργειας»  συμμετείχαν …