;
;

ʼνοιξη του 2012 η 6η «METEC»

Για τη T-Expo
Βούλα Μουρτά

Για την ʼνοιξη του 2012 μετατίθεται η διεξαγωγή της 6ης διεθνούς έκθεσης «METEC – Μηχανήματα Έργων» η οποία, με βάση την διετή περιοδικότητά της, ήταν προγραμματισμένη για το τετραήμερο 1-4 Απριλίου 2011.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε η διοργανώτρια εταιρία «T Expo», μετά από αρκετή σκέψη και πολλές συζητήσεις με παράγοντες του χώρου των κατασκευών, εξαιτίας της πρωτοφανούς κρίσης που εξακολουθεί αμείωτη να πλήττει τη χώρα -και ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο κλάδο- διαψεύδοντας τις προβλέψεις της κυβέρνησης για αναθέρμανση της αγοράς που θα ξεκινούσε από την άνοιξη του 2011.
Είναι μια απόφαση που πάρθηκε με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στις εταιρίες του χώρου και με γνώμονα το οικονομικό τους συμφέρον αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: Τη διαφύλαξη του κύρους μιας έκθεσης που κατέκτησε επάξια τη φήμη της σημαντικότερης του είδους της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η «T Expo» ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση, ζητεί συγγνώμη για την όποια πιθανή αναστάτωση τους προκαλεί η αναβολή αλλά θέλει να πιστεύει πως η απόφαση της αυτή ανταποκρίνεται και στη δική τους επιθυμία ενώ εκφράζει και την άποψη του συνόλου των επαγγελματιών του χώρου.
Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς ημερομηνίες της 6ης «METEC – Μηχανήματα Έργων», οι οποίες θα καθορισθούν με βάση τη διαθεσιμότητα του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo», το οποίο όπως αποδείχθηκε στην προηγούμενη διοργάνωση, είναι ιδανικός τόπος για το «ραντεβού των γιγάντων».

Ελέγξτε επίσης

Σεμινάριο του ΣΒΕ για την κλιματική αλλαγή

Σεμινάριο εργασίας για την προετοιμασία των επιχειρήσεων στις απαιτήσεις του Νέου Κλιματικού Νόμου, πραγματοποίησε ο …