Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, 2025

Siemens: Ημερίδα παρουσίασης προϊόντων στην Κόρινθο

Η Siemens, σε συνεργασία με την Τεχνομάτ και την Ένωση Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πτυχιούχων Συντηρητών Τεχνιτών & Βοηθών Ν. Κορινθίας, παρουσίασε νέα προϊόντα και λύσεις στον τομέα της χαμηλής τάσης, βιομηχανικού υλικού και αυτοματισμών, την Παρασκευή 18/10/19 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Κώστας Σκούρτης και ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της Τεχνομάτ κ. Γιάννης Αρκαδινός, ενώ την ενημέρωση επιμελήθηκαν τα στελέχη της Siemens, κ.κ. Βασίλης Χατζίκος (business unit manager), Γιώργος Τσιαρές (μηχανικός πωλήσεων συστημάτων κίνησης και κινητήρων) και Χρήστος Τσατσαρώνης (μηχανικός πωλήσεων συστημάτων αυτοματισμού).

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες προϊοντικές εξελίξεις στον κλάδο καθώς και τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέα πρωτοποριακά προϊόντα όπως το νέο RCBO 5SV1 μίας θέσης και το νέο ανιχνευτή ηλεκτρικού τόξου AFDD/MCB 5SV6. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για τις λύσεις αυτοματισμού με LOGO 8 καθώς και για τους νέους έξυπνους κινητήρες SiDrive IQ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ