Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣωματείο Ελλή...

Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.)

Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) για άλλη μια χρονιά πιστό στην πολιτική του και κόντρα στις καταστάσεις των καιρών συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη πλέον διεθνής έκθεση δομικών υλικών του κλάδου την 30η Infacoma 2013.
Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 21-24 Φεβρουαρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσέλκυσε κόσμο τόσο κατασκευαστές όσο και απλό κοινό. Η 30η Ιnfacoma, οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο της δόμησης, έρχεται να αναδείξει και να προωθήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και νέα υλικά, που αφορούν την αναβάθμιση κτιρίων και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Παρά την ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την αγορά και την οικονομία, τα αποτελέσματα τα οποία κατέγραψε η έκθεση ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, καταγράφοντας άνοδο ιδιαίτερα στους εμπορικούς επισκέπτες σε ποσοστό άνω του 200%, επαλήθευσαν για μία ακόμη φορά τη δυναμική της έκθεσης καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο της Ενέργειας και της Δόμησης.
Το σωματείο με την δυναμική του παρουσία (Περίπτερο 13 stand 6) έδωσε έμφαση κυρίως στην ενημέρωση των επαγγελματιών για τα τεκταινόμενα του κλάδου αλλά και για τα τρέχοντα προγράμματα Ε.Σ.Π.Α..
Το Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά του εκθέτες-μελή του σωματείου που συντάχτηκαν με την προσπάθεια του σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ