ΤΕΚΙ-ΜΙΧΑΛΗΣ Μ. ΓΑΛΟΝΗΣ Α.Ε.: Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε κλάδο της βιομηχανίας

Η εταιρεία «ΤΕΚΙ – Μιχάλης Μ. Γαλόνης Α.Ε.», εδώ και 40 χρόνια, κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο της μετάδοσης κίνησης και μεταφοράς. Από την ίδρυσή της το 1980, από τον Μιχάλη Γαλόνη, καταφέρνει μέχρι σήμερα να εξυπηρετεί με επιτυχία όλους τους κλάδους της βιομηχανίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πριν 40 χρόνια ακριβώς, το 1980, ο ιδρυτής της εταιρείας Μιχάλης Γαλόνης, ανήσυχο πνεύμα από πάντα και έχοντας όραμα, ξεκίνησε –από ένα μαγαζί λίγων τετραγωνικών κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης– να προμηθεύει με ιμάντες και άλλα ανταλλακτικά κυρίως τα κλωστοϋφαντουργεία και τα κονσερβοποιεία στη βόρεια Ελλάδα που τότε ανθούσαν. Έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η εταιρεία εδραιώνεται στο χώρο.

Συνεχής ανάπτυξη

Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία διευρύνει την γκάμα των προϊόντων προσθέτοντας τις πλαστικές μεταφορικές ταινίες με λινά και τους επίπεδους ιμάντες κίνησης, που έμελλε να γίνουν και το βασικό είδος της.

Οργανώνει το εργαστήριο επεξεργασίας και κατασκευής ταινιών και ιμάντων κίνησης και μπαίνει δυναμικά στο χώρο των τροφίμων (επεκτείνοντας το πελατολόγιό της σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της γαλακτοβιομηχανίας, των αλευρόμυλων, της βιομηχανίας ζύμης και της μπισκοτοποιίας), αλλά και στο χώρο της βιομηχανίας μαρμάρου, οπότε σύντομα προκύπτει και η ανάγκη επέκτασης. Έτσι το 1987 αλλάζει έδρα και μεταφέρεται στην οδό Μοναστηρίου, σε μεγαλύτερο χώρο και με περισσότερο προσωπικό.

Η ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Έχοντας ως τότε επεκταθεί και στους κλάδους των λατομείων – ορυχείων, καθώς και της τσιμεντοβιομηχανίας, προσφέρει πλέγματα κοσκίνων, ελαστικές μεταφορικές ταινίες και ράουλα.

Εξυπηρετώντας όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, το 1999 –που αποτελεί χρονιά- σταθμό στην εξέλιξή της– η εταιρεία εγκαινιάζει και πλέον λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του σταθμού του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας πλέον όλη την Ελλάδα αλλά και την περιοχή των Βαλκανίων.

Από τότε μέχρι και σήμερα η εταιρεία συνεχίζει διαρκώς να αναπτύσσει τον κατάλογο των προϊόντων της, αλλά και να αναβαθμίζει διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες της.

Ενδεικτικά αναφέρεται η συνεργασία με την Control Techniques (σήμερα Nidec) στο κομμάτι των AC Drive και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αυτοματισμού.

Τέλος, η προϊοντική προσθήκη των μονολιθικών ταινιών πολυουρεθάνης χωρίς λινά, αλλά και των ταινιών πολυουρεθάνης με βήμα (positive drive),  έχει προσδώσει στην εταιρεία ηγετική θέση στον τομέα της πλαστικής μεταφορικής ταινίας.

Δραστηριότητα

Η δραστηριότητα της εταιρείας αφορά την εισαγωγή και εμπορία έτοιμων βιομηχανικών ειδών και την κατά παραγγελία κατασκευή πλαστικών και ελαστικών μεταφορικών ταινιών, με βάση της ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με εξειδικευμένα μηχανήματα επεξεργασίας, κοπής και συγκόλλησης ταινιών τελευταίας τεχνολογίας, καθώς επίσης έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνεργεία, ώστε να παρέχει επιτόπου τις υπηρεσίες της, καλύπτοντας όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και τα Βαλκάνια.

Απευθύνεται σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους: σε βιομηχανίες τροφίμων και αρτοποιίας, μύλους, χαρτοβιομηχανίες, βιομηχανίες επεξεργασίας πλαστικού, τεχνικές εταιρείες, λατομεία και ορυχεία, βιομηχανίες τσιμέντου και σκυροδέματος, εργοστάσια ανακύκλωσης, ιχθυοκαλλιέργειες και, φυσικά, σε κατασκευαστές μηχανημάτων βιομηχανικής επεξεργασίας.

Διαθέτει ίσως τη μεγαλύτερη στη Ελλάδα γκάμα από ιμάντες όλων των τύπων και πλαστικών – ελαστικών μεταφορικών ταινιών, βιομηχανικά σακόφιλτρα και συνθετικές γάζες για μύλους ή ιχθυοκαλλιέργειες, μεταλλικά πλέγματα κοσκίνησης, αλυσίδες, γρανάζια, μοτέρ, μειωτήρες, καθώς και πλήρη γκάμα βιομηχανικών ελαστικών φύλλων καουτσούκ και σιλικόνης.

Συνεργασίες

Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, όπως είναι το group Ammega (Ammeraal Beltech, Megadyne, Sati και UNI μεταξύ άλλων), η Continental (την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα στο κλάδο του βιομηχανικού ιμάντα μετάδοσης ισχύος), η SAATI, η FLEXCO, η Extruflex και πολλοί άλλοι οίκοι.

Με επίκεντρο τον πελάτη

Με τις συνθήκες και τα δεδομένα να μεταβάλλονται συνεχώς, ειδικά στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία στα 40 χρόνια λειτουργίας της αυξάνει συνεχώς τον κύκλο εργασιών της.

Έχοντας ως βάση τους ανθρώπους που τη στελεχώνουν, καθώς και αυστηρά επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες, η εταιρεία σημειώνει συνεχή ανάπτυξη, στην οποία συντελούν επίσης η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά πάνω απ’ όλα η ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε νέες προκλήσεις.

Η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, η εξυπηρέτηση επί 24 ώρες το 24ωρο και επί 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και ο σεβασμός στον πελάτη, δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες ηγέτιδες στους επιμέρους κλάδους τους.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, από τη σύστασή της –και έχοντας πραγματοποιηθεί επιτυχώς η παράδοση της σκυτάλης στη δεύτερη γενιά– ανταποκρίνεται πάντα στις προκλήσεις που δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες, με βασικό προσανατολισμό στη διαρκή προσπάθεια να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει.

Αλλά και στη σημερινή κρίση υγείας που διανύουμε, η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα πρότυπα ασφάλειας και συμβάλλοντας στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εταιρεία «ΤΕΚΙ – Μιχάλης Μ. Γαλόνης Α.Ε.» συνεχίζει τη λειτουργία της με αισιοδοξία και πίστη στο σκοπό και στις αρχές της, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αρχή του ιδρυτή της ότι η εξυπηρέτηση του πελάτη – συνεργάτη είναι πάνω από όλα.

Ελέγξτε επίσης

H εταιρεία Τεχνοεκδοτική T-Press σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία!!