Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒαμβακάς Βιομ...

Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ Επιτυχημένη παρουσία στην «Συσκευασία 2014»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ στην έκθεση "Συσκευασία 2014", με συνεχόμενες επισκέψεις από παλιούς και νέους συνεργάτες. Η εταιρεία, η οποία φέτος συμπληρώνει ογδόντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στα βιομηχανικά δρώμενα της χώρας, ευχαρίστησε όλους όσοι επισκέφθηκαν το εκθεσιακό της περίπτερο, ενώ υπογράμμισε τα θετικά μηνύματα που διατυπώθηκαν από πολλούς συνεργάτες της για την εκθεσιακή της παρουσία.
Η εταιρεία παρουσίαση στην «Συσκευασία 2014» μια αντιπροσωπευτική εικόνα των λύσεων που διαθέτει σε όλα της τα τμήματα. Συγκεκριμένα, παρουσίασε την oλοκληρωμένη εγκατάσταση πεπιεσμένου αέρα της Kaeser Kompressoren αναδεικνύοντας την απαράμιλλη γερμανική ποιότητα. Σημείο αναφοράς σε όλη την έκθεση ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της στρατηγικής συνεργασίας της Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ με την Sabo SA, μια ελληνική εταιρεία που κατέχει ηγετική παρουσία στις αυτόματες γραμμές συσκευασίας.
Επίσης, στο περίπτερό της η εταιρεία παρουσίασε νέα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως ζύγιση εν κινήσει, προστατευτική συσκευασία, λύσεις συσκευασίας από τη διαμόρφωση του χαρτοκιβωτίου μέχρι την παλετοποίησή του και μια σειρά άλλων εφαρμογών και λύσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ