Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέα προϊόνταΛΑΓΟΓΙΑΝΝΝΗΣ ...

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΝΗΣ – SD LEADER: Πίνακας μέσης τάσης αρθρωτού τύπου

Η «Λαγογιάννης – SD Leader» διαθέτει πίνακα μέσης τάσης με ανανεωμένη σχεδίαση, ο οποίος περιλαμβάνει ποιοτικά εξαρτήματα και συσκευές της αγοράς από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού. Η κατασκευή του είναι αρθρωτού τύπου (modular), για ευκολία στη χρήση, στη συντήρηση, στον εντοπισμό και στην επιδιόρθωση βλαβών. Μπορεί να αποτελείται από πεδία εισόδου ΔΕΔΔΗΕ, πεδία μέτρησης, καθώς και πεδία εξόδου μετασχηματιστή σε διάφορους συνδυασμούς, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ο πίνακας είναι κατάλληλος για εσωτερική χρήση και τοποθέτηση εντός προκατασκευασμένου υποσταθμού (κιοσκιού) ή χώρου μέσης τάσης προστατευμένου από τις καιρικές συνθήκες. Όλοι οι χειρισμοί γίνονται από το εμπρόσθιο μέρος του πίνακα, και χάρη στις πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας αποκλείεται η τυχαία πρόσβαση του προσωπικού στο εσωτερικό του πίνακα.

Στην πρόσοψη του πίνακα είναι τοποθετημένες ταμπέλες ορθής αλληλουχίας χειρισμών και ενδείξεις προστασίας και ύπαρξης τάσης. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, το τεχνικό προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και κατέχει πολυετή εμπειρία, ώστε να προτείνει λύσεις σε όλες τις τεχνικές απορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ