Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜε την συμμετ...

Με την συμμετοχή σημαντικών ομιλητών ξεκινά αύριο το διήμερο συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2021”

Με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, τη συνεργασία σημαντικών παραγωγικών Φορέων της Βιομηχανίας και των Επιχειρήσεων και με την εταιρεία DELL ως Diamond Sponsor, η Teamworks διοργανώνει ψηφιακά την Τετάρτη και Πέμπτη, 17 και 18 Μαρτίου, το 1ο Athens for Industry 4.0, Summit 2021, με θεματικό τίτλο: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί». Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το περιοδικό «Μετάδοση Ισχύος».

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση δίνει μοναδική ευκαιρία στη χώρα, καθώς μπορεί να καλύψει την μεγάλη απόσταση που έχει χάσει τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο εθνικός σχεδιασμός για το μετασχηματισμό της βιομηχανίας πρέπει να γίνει πρώτη εθνική αναπτυξιακή προτεραιότητα παράλληλα με την ενεργό συμμετοχή της βιομηχανίας στον σχεδιασμό των πρωτοβουλιών και τη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Η Teamworks με 23 χρόνια επιτυχημένων συνεδριακών διοργανώσεων στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάδειξης των προοπτικών του INDUSTRY 4.0 με αφετηρία αρχή το συνέδριο της 17ης και 18ης Μαρτίου, όπου συμμετέχουν βασικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών, διαδικασιών και υπηρεσιών στην ελληνική βιομηχανία.

Στις συνεδριάσεις του το Athens for Industry 4.0, Summit 2021 έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους οι κ.κ. Χρίστος Δήμας υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (την Τετάρτη 17 Μαρτίου, από 15:00 έως 16:00) και Νίκος Παπαθανάσης αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Πέμπτη, 18 Μαρτίου, την ίδια ώρα), όπως και σημαντικοί ομιλητές από την Βιομηχανία και εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών.

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εξής:

Diamond Sponsor: Dell Technologies

Platinum Sponsor: Schneider Electric

Gold Sponsor: SAS

Bronze Sponsors: Huawei, Oracle

Supporters: APT, Core Solutions, Olympia Electronics, Online Data

Strategic Sponsor: Gizelis Robotics

Με την Υποστήριξη: ΣΕΒΕ, ΕΚΤ, ΣΕΠΕ, ΕΕΛΛΑΚ, ΣΕΚΕΕ

Media Sponsors: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Κτίριο Εκδόσεις, Μετάδοση Ισχύος, ΝΑΥΣ, Nafsgreen

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ και για να δηλώσετε την συμμετοχή* σας πατήστε ΕΔΩ.

Οι παρουσιάσεις και ομιλίες θα μεταδοθούν live στο www.athens4industry.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ