Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Teodora Ivanova: Μας ξεναγεί στο επερχόμενο φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας

Ο Βουλγαρικός εκδοτικός οίκος TLL Media ειδικεύεται σε θέματα Βιομηχανίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και Κατασκευής Κτιρίων και η επικεφαλής κ. Teodora Ivanova μιλάει στην “Μετάδοση Ισχύος” για το επερχόμενο Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Inter Expo Center στη Σόφια.

Ποιο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας εκδήλωσης, του πρώτου Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας 2023 στη Σόφια, στον βουλγαρικό βιομηχανικό τομέα;

Το Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας 2023 που θα διεξαχθεί στη Σόφια είναι μια νέα εκδήλωση που ταυτίζεται εκ φύσεως με την αποστολή και τις δραστηριότητες της TLL Media των τελευταίων 25 ετών, δηλαδή την προώθηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της βιομηχανικής τεχνολογίας σε επαγγελματικό επίπεδο στη Βουλγαρία. Αυτό το φόρουμ απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των τεχνολογιών κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών και τεχνικών εταιρειών και των κατασκευαστικών επιχειρήσεων.

Ως αποτέλεσμα, το φόρουμ αυτό υιοθετεί μια μορφή πρακτικού χαρακτήρα βασιζόμενο σε παρουσιάσεις, όπου παρουσιάζονται εταιρείες που βρίσκονται στο προσκήνιο της ψηφιοποίησης της Βουλγαρικής βιομηχανίας, οργανισμοί και ιδρύματα που συνδέουν τον Βουλγαρικό βιομηχανικό τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα εργοστάσια που αποτελούν δυναμικό παράδειγμα υιοθέτησης καινοτομιών στη Βουλγαρία.

Το Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας 2023 στη Σόφια που φιλοξενείται στη σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων “Vitosha” στο Inter Expo Center, έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τη μεγαλύτερη εκδήλωση για βιομηχανικά μηχανήματα και προϊόντα στη Βουλγαρία για φέτος, τη MachTech&Innotech Expo (3-6 Οκτωβρίου). Διοργανωτές είναι η TLL Media και το Inter Expo Center.

Γιατί το θέμα της πρώτης παρουσίασης του φόρουμ είναι οι «Τεχνολογίες εις βάθος» [“Deep in the Technologies”]; Ποια είναι η ιδέα πίσω από αυτό το θέμα;

Η πρεμιέρα του Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας στη Σόφια προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε διεξοδικά τεχνολογίες, προϊόντα και ιδέες. Αυτό γίνεται εφικτό με τη συμμετοχή ειδικών από εταιρείες που διαθέτουν σε βάθος γνώση τόσο των προϊόντων τους όσο και της συνολικής τεχνολογικής ανάπτυξης του κλάδου. Η μορφή είναι ειδικά προσαρμοσμένη για επαγγελματίες που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τεχνολογίες κατασκευής, και εστιάζει σε παρουσιάσεις από ειδικούς των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας. Δημιουργείται από ειδικούς, για ειδικούς.

Θα προσφέρουν διεξοδικές πολύτιμες γνώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, σχετικά με την καινοτομία και την εξέλιξη, παρασύροντάς μας στη «Μέκκα της τεχνολογίας» τους. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε το θέμα «Τεχνολογίες εις βάθος» [“Deep in the Technologies”] για την πρώτη παρουσίαση του φόρουμ.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας 2023 της Σόφιας;

Το πρόγραμμα ποικίλλει και θα περιλαμβάνει ηγετικές μορφές της τεχνολογίας, επίτιμους προσκεκλημένους που ασχολούνται με αφοσίωση στην ανάπτυξη του κλάδου και την ενσωμάτωση των τεχνολογιών στη Βουλγαρία, ειδικούς στον χώρο της βιομηχανίας και δημοσιογράφους.

Το Φόρουμ Επαγγελματιών με επιμελώς επιλεγμένα θέματα θα υπογραμμίσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη δικτύωση μεταξύ συμμετεχόντων, εταιρειών τεχνολογίας και ειδικών, μέσα από τον χρόνο που θα διατεθεί για διαλείμματα, συναντήσεις και διάδραση. Οι παρουσιάσεις είναι σύντομες, διάρκειας 15 λεπτών ως επί το πλείστον, επιτρέποντας στους ειδικούς να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επικαιροποιημένες πληροφορίες σε μία μέρα.

Οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν τους Fritz Studer, Akhnaton Bulgaria, Schneider Electric, Endrich Bauelemente Vertriebs, Lentis Technologies, Zeiss Industrial Quality Solutions, Multivac Bulgaria Production, Next Consult, ABB Bulgaria, ABILICO, Rittal, LogiSoft, Lindstrom Group κ.α.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης επιδείξεις και αλληλεπιδράσεις με πραγματικά επιτεύγματα υψηλής τεχνολογίας. Θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά;

Οι συμμετέχοντες στο πρώτο Φόρουμ Βιομηχανικής Τεχνολογίας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτομίες στον τομέα της ρομποτικής μέσω του προγράμματος επίδειξης που περιλαμβάνει η εκδήλωση.

Στα διαλείμματα μεταξύ των παρουσιάσεων, θα πραγματοποιούνται ζωντανά διαδραστικές επιδείξεις φουτουριστικών και συναρπαστικών πρότζεκτ και εξελίξεων. Μεταξύ αυτών, θα γίνουμε μάρτυρες του καινοτόμου εξωσκελετικού συστήματος του Festool Bulgaria, του σκύλου ρομπότ από το Εργαστήριο “Artificial Intelligence and CAD Systems” στο Sofia Tech Park, του Robotics Student Club στο TU-Sofia, του Student Institute for Computer Innovations and Productions (SCIFI) στο Αμερικανικό Κολλέγιο στη Σόφια και της Τεχνολογικής Σχολής «Ηλεκτρονικά Συστήματα» στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας.

Αυτοί οι φορείς θα παρουσιάσουν τα περισσότερο υποσχόμενα πρότζεκτ υλικού, τις ιδέες και τις ομάδες τους για να αποδείξουν στο επαγγελματικό κοινό του φόρουμ πόσο ταλαντούχα, δραστήρια και δημιουργικά είναι τα νέα μυαλά στη Βουλγαρία στον τομέα της ρομποτικής!

Πώς μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εκδήλωση;

Η πρόσβαση στο φόρουμ είναι δωρεάν, εφόσον κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης ή επιτόπου στον ίδιο τον χώρο. Η αίθουσα Vitosha ανοίγει για τους επισκέπτες στις 9:30 π.μ. και η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:25 π.μ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα ζωντανά και να εγγραφείτε στο προφίλ της TLL Media στο YouTube, καθώς και σε ειδικά δημιουργημένα events στο Facebook και στο LinkedIn.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ