Οι νέοι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν δράση

Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας από 9 – 16 Μαρτίου 2012, στην πόλη Λίβερπουλ της Αγγλίας

H Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ), ως ο οικοδεσπότης φορέας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα, συμμετέχει για 4 συνεχή χρονιά στις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί από 9 – 16 Μαρτίου 2012, στην πόλη Λίβερπουλ της Αγγλίας.
Για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Συνέδριο είναι ανοικτό σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.
Το παραπάνω γεγονός αποτελεί παγκόσμιο φεστιβάλ επιχειρηματικότητας με στόχο την δικτύωση νέων επιχειρηματιών, φοιτητών, κυβερνητικών αξιωματούχων, ερευνητών, επενδυτών, κ.α.
Στόχος του Παγκόσμιου Συνεδρίου επιχειρηματικότητας αποτελεί η στήριξη των νέων καινοτόμων επιχειρήσεων στα στάδια εκκίνησης αλλά και ανάπτυξης τους.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο που θα είναι από 123 χώρες του κόσμου θα σχεδιάσουν τις δράσεις της 5ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2012 σε 123 χώρες από όλο τον κόσμο.
Στόχος της ΟΕΣΥΝΕ αποτελεί η ενίσχυση της Ελληνικής αποστολής σε αυτό το μοναδικό γεγονός δικτύωσης, σε μία εποχή που η εξωστρέφεια της νεανικής επιχειρηματικότητας αποτελεί την μεγαλύτερη ελπίδα για ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής αλλά και της Παγκόσμιας οικονομίας.

Ελέγξτε επίσης

ΓΣΕΒΕΕ: Στην κοπή της πίτας του ΟΕΒΕΝΗ ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας

Αυστηρή κριτική ως προς τα  μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της …