Σημαντικές ειδήσεις

Schneider Electric: Νέα σειρά πινάκων χαμηλής τάσης PrismaSeT

Η Schneider Electric ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη εμπορευσιμότητας των νέων πινάκων διανομής χαμηλής τάσης που ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική EcoStruxure™ Power. Η σειρά PrismaSeT είναι μια βελτιστοποιημένη, δοκιμασμένη και συμβατή με τα πρότυπα IEC λύση, που βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε πίνακες χαμηλής τάσης.

Ως απάντηση στην ανάγκη για μέγιστη λειτουργική ασφάλεια, οι νέοι πίνακες διανομής PrismaSeT έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την πρόληψη πυρκαγιάς με τις δοκιμασμένες, κατά IEC 61439-1 & 2, λειτουργικές μονάδες τους και, κατ’ επιλογή, με την τοποθέτηση του καινοτόμου αισθητήρα PowerLogic™ HeatTag.

Η στιβαρότητα των νέων πινάκων έχει βελτιωθεί σημαντικά για να εξασφαλίσει αποτελεσματικότητα σε κάθε επίπεδο και να προσφέρει ηρεμία στους κατασκευαστές πινάκων, στους εργολάβους και στους διαχειριστές εγκαταστάσεων. Το ενισχυμένο πλαίσιο και οι πόρτες καθιστούν ευκολότερο το χειρισμό και τη συντήρηση του πίνακα διανομής χαμηλής τάσης και διασφαλίζουν την αντοχή του σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ο νέος σχεδιασμός των πινάκων PrismaSeT είναι κομψά μινιμαλιστικός και μοντέρνος για να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών.

Για να βελτιώσει τη βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα, η εταιρεία έχει καταργήσει τη χρήση πλαστικών συσκευασιών για τους πίνακες διανομής PrismaSeT. Η νέα πράσινη συσκευασία μειώνει την ποσότητα και το κόστος των απορριμμάτων χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμο χαρτόνι. 

 

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Νέα Διευθυντικά στελέχη στη Sunlight Group

Στην τοποθέτηση νέων διευθυντικών στελεχών καθώς και τη δημιουργία γενικών διευθύνσεων προχώρησε η Sunlight Group. …