Σωληνουργεία Κορίνθου: Ανέλαβε project για υποθαλάσσιο έργο στο Μεξικό

Σε συμφωνία με την Subsea 7 LLC για την παραγωγή και προμήθεια σωλήνων χάλυβα, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στην πόντιση του υποθαλάσσιου αγωγού της King’s Quay στον Κόλπο του Μεξικού, ήρθε η Σωληνουργεία Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, το deal αφορά σωλήνες HFW διαμέτρου 16 ιντσών, συνολικού μήκους 30 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα μεταφέρουν φυσικό αέριο από την πλωτή παραγωγική μονάδα (FPS) King’s Quay και θα συνδεθούν με υπάρχοντα αγωγό που βρίσκεται στο υποθαλάσσιο κοίτασμα Green Canyon, σε βάθος περίπου 1.250 μέτρων.

Οι σωλήνες χάλυβα θα παραχθούν στη μονάδα της Σωληνουργείας Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας και θα παραδοθούν κατευθείαν στη βάση της Subsea7 στο Ingleside του Τέξας, για περαιτέρω επεξεργασία και προετοιμασία.

Η ανάθεση του έργου, σύμφωνα με την Cenergy Holdings, μητρική εταιρεία των “Σωληνουργεία Κορίνθου” και “Ελληνικά Καλώδια”, αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην παρουσία της εταιρείας στον Κόλπο του Μεξικού.

Ελέγξτε επίσης

Βράβευση της Schneider Electric από την Solar Impulse για τους ρυθμιστές στροφών Altivar Drives

H Schneider Electric, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, …