Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτις 23 Απριλ...

Στις 23 Απριλίου το Innovation Ready με θέμα την κυβερνοασφάλεια

Στις 23 Απριλίου 2024, και ώρα 3μμ με 6μμ, ο ΣΕΒ διοργανώνει την 14η θεματική εκδήλωση “Innovation Ready” με τίτλο «Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή προστασία για τις επιχειρήσεις».

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει one-on-one συναντήσεις καθώς και συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης ανάμεσα σε εταιρείες-μέλη του ΣΕΒ και νεοφυείς εταιρείες του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Οι συναντήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στις εταιρείες μέλη του ΣΕΒ να ενημερωθούν για προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που παρέχονται από ελληνικά startups καθώς και να εξετάσουν πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους υιοθετώντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.  Από την άλλη μεριά, τα startups που θα συμμετέχουν στις συναντήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να κατανοήσουν ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο στόχος του Innovation ready είναι η αξιοποίηση και προώθηση της τεχνολογίας που σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρές και μεγάλες εταιρείες της χώρας να καινοτομήσουν και να διευρύνουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Σε αυτό το Innovation Ready μπορείτε να γνωρίσετε ελληνικές τεχνολογίες, λύσεις και επιχειρηματικά μοντέλα που ισχυροποιούν την ψηφιακή ασφάλεια της ελληνικής επιχείρησης, όπως:

  • Αλγόριθμοι κρυπτογράφησης, κβαντική κρυπτογραφία
  • Risk assessment, IT/AI Due diligence, IT/web testing και audit,
  • Ταυτοποίηση, πιστοποιητικά ασφαλείας, blockchain, smart contracts
  • Λύσεις ασφάλειας για εξοπλισμό IoT και βιομηχανικού IoT
  • Κατάρτιση, training, upskilling
  • Παρακολούθηση και διαχείριση περιστατικών ασφαλείας
  • Zero-trust security
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ