Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΝέα προϊόνταΓΑΛΟΝΗΣ Μ. ΜΙ...

ΓΑΛΟΝΗΣ Μ. ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Ε. : Σύστημα μηχανικής σύνδεσης ιμάντων χρονισμού για μεταφορά

Η «Μιχάλης Γαλόνης Α.Ε.», ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της βιομηχανίας για εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους συντήρησης, παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα μηχανικής σύνδεσης ιμάντων χρονισμού για μεταφορά EMF του οίκου Elatech Ιταλίας.

Πρόκειται για ένα πρακτικό και λειτουργικό μηχανικό σύστημα σύνδεσης ιμάντων χρονισμού, το οποίο επιτρέπει γρήγορη εγκατάσταση ή αντικατάσταση ατέρμονων ιμάντων χωρίς την ανάγκη συγκεκριμένου εξοπλισμού. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους συντήρησης, αφού η εγκατάσταση ή η αντικατάσταση του ιμάντα γίνονται σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί να λυθεί ο άξονας της κατασκευής και χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε ιμάντες κάθε βήματος, είναι άριστο για εφαρμογές όπου υπάρχει επένδυση στον ιμάντα (π.χ. Linatex), και επιτυγχάνεται ισχυρή σύνδεση, όπως με την παραδοσιακή συγκόλληση. Αυτό επισημαίνει η εταιρεία και τονίζει: «Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα σχεδιασμού κατά παραγγελία, ανάλογα με την εφαρμογή και τη δύναμη που απαιτείται σε κάθε περίπτωση, καθιστούν το σύστημα EMF απαραίτητο σε όλες τις εφαρμογές όπου υπάρχει ιμάντας χρονισμού για μεταφορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ