Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε: Ρομποτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων

Η Ι&Ε Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της IGUS στην Ελλάδα, προσφέρει προϊόντα για βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές και παρουσιάζει το ελαφρύ ρομπότ ReBeL, το οποίο ενδείκνυται για εφαρμογές συνεργασίας με το χειριστή του.

Το όνομα προϊόντος ReBeL σημαίνει “Robotic Embedded-BLDC& electronics Link” και είναι ιδανικό για εφαρμογές cobot λόγω της συμπαγούς και ελαφριάς σχεδίασής του. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εργασίες συναρμολόγησης, εργασίες επιθεώρησης ποιότητας και εφαρμογές σέρβις.

Το ReBeL μπορεί να σηκώσει ωφέλιμο φορτίο έως 3 κιλά, ενώ κάθε ένας από τους μεμονωμένους συνδέσμους του μπορεί να δεχτεί περιστροφή σχεδόν 360°. Προαιρετικά, διαθέτει τέσσερις ή έξι βαθμούς ελευθερίας, με ή χωρίς σύστημα ελέγχου.

Το ReBeL cobot της Igus είναι εξοπλισμένο με προηγμένους αισθητήρες και έξυπνα συστήματα ελέγχου, που του επιτρέπουν να αλληλοεπιδρά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με το χειριστή του. Μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί και να προσαρμοστεί σε διαφορετικές εργασίες, αποτελώντας μια ευέλικτη λύση για βιομηχανικούς τομείς όπως είναι η κατασκευή και η συναρμολόγηση, καθώς και για την εφοδιαστική αλυσίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ