Ι.&Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ: Τηλεσκοπικοί πύργοι ανύψωσης

0
47

Η «Ι&Ε Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ» εκπροσωπεί το γερμανικό οίκο EWELLIX στην Ελλάδα προσφέροντας προϊόντα για βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές, και παρουσιάζει τους τηλεσκοπικούς πύργους ανύψωσης της Ewellix (γνωστές ως telescopic pillars), που είναι ιδανικοί για ανύψωση σε βιομηχανικό εξοπλισμό.

Είναι αθόρυβοι και στιβαροί, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους ενώ ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε διάφορους κλάδους όπως είναι η υγειονομική περίθαλψη, τα έπιπλα γραφείου και οι βιομηχανικοί αυτοματισμοί και δίνουν εργονομικές λύσεις.

Οι πύργοι ανύψωσης της Ewellix αποτελούνται από μια σειρά τηλεσκοπικών συνθέσεων που μπορούν να επεκταθούν ή να ανασυρθούν χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό κινητήρα. Έχουν συνήθως ενσωματωμένους αισθητήρες, χειριστήρια για την ακριβή τοποθέτηση και τη ρύθμιση ύψους, καθώς επίσης συμπαγή και στιβαρό σχεδιασμό, που τουςς καθιστά κατάλληλους για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Χάρη στα παραπάνω πλεονεκτήματα, οι πύργοι ανύψωσης Ewellix παρέχουν αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια στη γραμμική κίνηση και στη ρύθμιση ύψους.